Ritmul de viata trepidant, orele interminabile de lucru, mancarea tip fast-food pe care o consumam cateodata din lipsa de timp isi pun amprenta asupra sanatatii noastre. Insa nu doar inima si ficatul sunt afectate de un ritm agitat de viata si un regim alimentar nesanatos, ci chiar si dantura poate fi afectata serios.

Implant dentar Oradea

Medicii stomatologi recomanda un control stomatologic la fiecare 6 luni. Insa din lipsa de timp multi renuntam sa mergem periodic la stomatolog, amanand controlul la nesfarsit, pana cand problemele dentare minore se acutizeaza astfel ca ajungem la stomatolog atunci cand este prea tarziu. Dar nu trebuie sa va panicati! Daca acum cativa ani, solutia era sa renuntati la dintele afectat printr-o extractie, acum puteti beneficia de o solutie moderna si extrem de accesibila pentru a inlocui dintele afectat cu un implant dentar de calitate.

Implantologia a inceput sa capete din ce in ce mai mult teren si in Romania, fiind un domeniu cu un viitor promitator.

Implant dentar Oradea

Implantul dentar consta in inlocuirea radacinii dintelui cu o piesa avand forma unui surub, din titan, deasupra caruia se va fixa un bont, care va fi acoperit cu coroana dentara. Procedura este una destul de simpla, insa de durata. Dupa extractia dentara se va astepta vindecarea zonei respective, urmata apoi de inserarea implantului. Dupa inserarea piesei metalice se mai asteapta o perioada pentru a vedea cum se integreaza piesa in structura osoasa a maxilarului si de-abia apoi se ataseaza bontul deasupra implantului. Dupa realizarea implantului, atasarea bontului si a coroanei, pacientul trebuie sa astepte o perioada care variaza intre 3 si 6 luni pentru integrarea osoasa a implantului.

implant dentar oradea

De obicei, inaintea realizarii unui implant dentar se discuta individual si in detaliu istoricul medical al pacientului pentru a elimina de la inceput orice riscuri pe care aceasta procedura le-ar putea presupune.

Acum puteti beneficia de implanturi dentare de calitate si in orasul dumneavoastra, Oradea, la Cabinetul Stomatologic Dr. Alexandru Spinu. Cuvintele care caracterizeaza activitatea acestuia sunt "profesionalism, performanta si seriozitate". La Cabinetul Dr. Spinu veti beneficia de servicii de cea mai inalta calitate, aparatura de ultima generatie si o echipa medicala profesionista, gata sa va faca sa uitati de orice spaima ati fi avut vreodata de stomatolog.

Vreti un implant dentar?

Avem cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Apelati cu incredere la Cabinetul Dr. Spinu din Oradea. Veti beneficia de cele mai bune servicii de implantologie si asistenta medicala specializata, de inalta performanta. Implant dentar Oradea. Daca doriti un implant dentar, Cabinetul Dr. Spinu va ofera asistenta necesara pentru a vedea daca un implant este ceea ce aveti nevoie, care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite si mai ales riscurile pe care le presupune o astfel de interventie. Medicii care lucreaza la Cabinetului Dr. Spinu au o bogata experienta in implantologie si va vor oferi toate informatiile necesare inainte de a recurge la o astfel de interventie. Iar raportul calitate-pret pentru lucrarile efectuate este in mod clar unul de exceptie pentru client.